Reiki Behandeling op afstand

Reiki behandeling op afstand

Een behandeling op afstand is net zo effectief als een behandeling in de praktijk. En er zijn wel nog een aantal extra voordelen.

1. Geen reistijd
Wanneer je slecht ter been bent, of niet naar de praktijk kunt komen, dan is een reiki behandeling op afstand de oplossing! 

2. Overal ter wereld
Het maakt niet uit waar je bent! Je kunt de behandeling overal ter wereld ontvangen. 

3. Spannende situaties
Vlak voor het afleggen van een examen kun je nog even een reiki boost gebruiken! Misschien ga je een vliegreis maken en vind je dit heel spannend?
Of er zijn andere spannende situaties waarbij je een boost kunt gebruiken, bijvoorbeeld vlak voor een operatie of na de operatie om je herstel te ondersteunen, wisseling van baan, verhuizing etc. 

Hoe werkt een reiki behandeling op afstand?

Wanneer je een behandeling op afstand wilt ontvangen, hebben wij eerst telefonisch contact of per mail.
Hierna spreken wij een datum en tijd af. 15 minuten voor de behandeling ontvang je van mij nog een herinnering.

Ik maak op de afgesproken tijd contact jou en met de kosmische energie en geef deze aan je door. Jouw energieveld raakt weer in balans, wat voor rust en ontspanning kan zorgen. Je hoeft voor deze behandeling zelf niets te doen, behalve een rustige plekje voor je zelf opzoeken. Maak je geen zorgen, ik leg je dit allemaal van te voren uit.

Na de behandeling neem ik direct contact met je op om een en ander door te spreken of vragen te beantwoorden. (Reiki Coaching)

Behandeling voor een dier op afstand

Een reiki behandeling op afstand kan een goede oplossing zijn bij de behandeling van dieren. Zeker wanneer je diertje ziek is of de laatste levensfase is aangebroken. Dan kan een behandeling op afstand heel veel betekenen

Communicatie met het dier tijdens de behandeling

Tijdens een reiki behandeling kan ik ook heel makkelijk contact maken met het dier. Soms kan het zijn dat jouw huisdier iets aan je wil doorgeven. Misschien heb jij zelf een vraag aan jouw huisdier. Mocht je interesse hebben in een combinatie van healing en communicatie, laat mij dit dan vooraf weten.

Heb jij behoefte aan een afspraak. Via de onderstaande knop kun je die makkelijk aanvragen.

Kosten voor een behandeling op afstand

Na de behandeling neem ik, direct, telefonisch contact met je op om een en ander door te spreken. 

Alle Tarieven zijn inclusief 21% BTW