Over mij

Mijn verhaal

In 2008 ben ik in aanraking gekomen met het Dzogchen Boedhisme. Vanuit daar heeft mijn leven een andere wending gekregen. Ik heb verschillende retraites gevolgd bij Dzogchen Rinpoche, waaronder ook in het klooster in India. Mijn coaching is gebaseerd op een mix van het Dozgchen Boedhisme, Abraham Hicks, Bentinho Massaro, Dr Wayne Dyer, Law of oneBashar, Michael Pilarczyk, Tony Robbins, eigen levenservaringen met bovenstaande teachings en wat ik intuïtief doorkrijg om jou te mogen vertellen.

Ik help je jouw patronen te zien en hoe je deze kunt veranderen om zo het leven te leiden wat en hoe jij echt wilt!
Via de instagram feed zijn mijn laatste quotes te zien.

Ik doe vooral wat ik leuk vind en volg mijn broodkruimels van geluk!

Weet dat jij een magneet bent. Wat je uitzendt ontvang je terug!
Wanneer je een appelboomzaadje in de grond plant, kun je niet verwachten dat daar een perenboom uit groeit, toch?

Wat ik belangrijk vind

Je goed voelen!

Lekker in je vel zitten is belangrijk. Wanneer je niet lekker in je vel zit, merk je dat dit doorwerkt in alles wat je doet. Dat is zo jammer! Dit hoeft helemaal niet. En jij hebt zelf de controle hierover.

Doen wat jij wil

Vaak vragen wij te vaak “advies” aan anderen, wat zou jij doen? Hoe zie jij het? Of we laten bepaalde beslissing afhangen van hoe de wereld tegen ons aankijkt. Hoezo?? Alleen JIJ kunt de juiste beslissing maken die voor jou werkt.
Luister meer naar jezelf i.p.v. anderen.

Rust nemen

Door alle drukte vergeten we regelmatig tijd voor onszelf te nemen. Nog even dat laatste emailtje beantwoorden, of dat WhatsAppje wat net binnen komt. Even snel tv kijken. Tijd voor een rust momentje met niets… Dat hebben we vaak niet meer.
Een telefoon loopt leeg en moet opgeladen worden. En jij dan?

Positief in plaats van negatief

Positieve gedachten in plaats van negatieve gedachten. Alles is zoals jij er naar kijkt. Alles voldoet aan het label wat jij eraan geeft. Wanneer je zegt dat iets jou altijd overkomt, overkomt jou dat ook altijd. Wanneer je anders tegen situaties aan gaat kijken, zul je merken dat de situaties veranderen.

Blijven ontwikkelen

Stilstaan is geen optie, alles wat niet meer groeit gaat dood. Zelfontwikkeling is blijvend en leren doe je elke dag.

Wat doe ik nog meer?

Naast coaching geef ik online (dans) lessen en ben ik houdingstherapeut volgens de Egoscue® Methode. Ik hou er van om Essentrics les te geven. Dit is een workout waarbij je je spieren verlengt en versterkt op een rustige manier. Doordat we bewust en rustig bewegen nemen we ons lichaam in acht en kun je goed voelen wat je wel en niet kan. Daarbij versterk je direct jouw spieren en verbeter je jouw lichaamshouding. Iets wat ik tijdens de houdingstherapie helemaal aanpak.

Jouw lichaam hoort in balans te zijn. Pijn en ongemakken ontstaan door verschillende oorzaken en is het signaal van je lichaam dat er iets niet goed gaat. Luister jij hiernaar of ga je er dwars doorheen? Vind je het normaal dat je ongemakken ervaart of heb je ermee leren leven? Wat als je dit nu kunt oplossen? Ga jij die uitdaging dan aan?

Lees meer over houdingstherapie en essentrics op mijn Accretio Beweegstudio website.

Wat kun je van mij verwachten?

Geen gedoe, gewoon down to earth. Ik stel je rake vragen en ben niet altijd even aardig. Wel met respect natuurlijk. Maar aan een aardige coach heb je niets. Jij wilt werken aan jezelf? Dan gaan we dat doen ook! Jij hebt blokkades die je wilt oplossen? Dan gaan we dat doen ook! Maar vooral jij. Jij moet het doen, niet ik. Ik wil je inspireren, nieuwe inzichten geven en je bewust maken van jouw patronen en labels. Zodra jij die hebt gevonden, kun je er mee aan de slag.