Marcel Wigman

Life Coach

Een luisterend oor en gids om het beste uit jezelf te halen!

Mijn verhaal

In 2008 ben ik in aanraking gekomen met het Dzogchen Boedhisme. Vanuit daar heeft mijn leven een andere wending gekregen. Ik heb verschillende retraites gedaan bij Dzogchen Rinpoche, waaronder ook in het klooster in India. Mijn coaching is gebaseerd op een mix van het Dozgchen Boedhisme, Abraham Hicks, Bentinho Massaro, Dr Wayne Dyer, Law of oneBashar, Michael Pilarczyk & eigen levenservaringen met bovenstaande teachings en wat ik intuïtief doorkrijg om jou te mogen vertellen.

Ik help je jouw patronen te zien en hoe je deze kunt veranderen om zo het leven te leiden wat en hoe jij echt wilt!
Via de instagram feed zijn mijn laatste quotes te zien.

Ik doe vooral wat ik leuk vind en volg mijn broodkruimels van geluk!

Spiritueel en intuïtief Life Coach,
Reiki Master, Essentrics® & Yoga instructor.

Weet dat jij een magneet bent. Wat je uitzendt ontvang je terug!
Wanneer je een appelboomzaadje in de grond plant, kun je niet verwachten dat daar een perenboom uit groeit, toch?

Wat ik belangrijk vind

Je goed voelen!

Lekker in je vel zitten is belangrijk. Wanneer je niet lekker in je vel zit, merk je dat dit doorwerkt in alles wat je doet. Dat is zo jammer! Dit hoeft helemaal niet. En jij hebt zelf de controle hierover.

Doen wat jij wil

Vaak vragen wij te vaak “advies” aan anderen, wat zou jij doen? Hoe zie jij het? Of we laten bepaalde beslissing afhangen van hoe de wereld tegen ons aankijkt. Hoezo?? Alleen JIJ kunt de juiste beslissing maken die voor jou werkt.
Luister meer naar jezelf i.p.v. anderen.

Rust nemen

Door alle drukte vergeten we regelmatig tijd voor onszelf te nemen. Nog even dat laatste emailtje beantwoorden, of dat WhatsAppje wat net binnen komt. Even snel tv kijken. Tijd voor een rust momentje met niets… Dat hebben we vaak niet meer.
Een telefoon loopt leeg en moet opgeladen worden. En jij dan?

Positief in plaats van negatief

Positieve gedachten in plaats van negatieve gedachten. Alles is zoals jij er naar kijkt. Alles voldoet aan het label wat jij eraan geeft. Wanneer je zegt dat iets jou altijd overkomt, overkomt jou dat ook altijd. Wanneer je anders tegen situaties aan gaat kijken, zul je merken dat de situaties veranderen.

Mijn aanpak

Geen gedoe, gewoon lekker zitten aan de eetkamer tafel of in de praktijkruimte. Lekker kopje thee of koffie en vuur al jouw vragen maar op mij af.  Let’s talk en laten we jou weer op de weg helpen. De wegenwacht van het fysieke voertuig, dat ben ik. 

Quotes en Blogs

Quotes