Marcel Wigman

Life Coach

Een luisterend oor en gids om het beste uit jezelf te halen!

Mijn verhaal

In 2008 ben ik in aanraking gekomen met het Dzogchen Boedhisme. Vanuit daar heeft mijn leven een andere wending gekregen. Ik heb verschillende retraites gedaan bij Dzogchen Rinpoche, waaronder ook in het klooster in India. Mijn coaching is gebaseerd op een mix van het Dozgchen Boedhisme, Abraham Hicks, Bentinho Massaro, Dr Wayne Dyer, Law of oneBashar, Michael Pilarczyk, eigen levenservaringen met bovenstaande teachings en wat ik intuïtief doorkrijg om jou te mogen vertellen.

Ik help je jouw patronen te zien en hoe je deze kunt veranderen om zo het leven te leiden wat en hoe jij echt wilt!
Via de instagram feed zijn mijn laatste quotes te zien.

Ik doe vooral wat ik leuk vind en volg mijn broodkruimels van geluk!

Spiritueel en intuïtief Life Coach,
Reiki Master, Dierentolk, Essentrics® & Yoga instructor.

Weet dat jij een magneet bent. Wat je uitzendt ontvang je terug!
Wanneer je een appelboomzaadje in de grond plant, kun je niet verwachten dat daar een perenboom uit groeit, toch?

Wat ik belangrijk vind

Je goed voelen!

Lekker in je vel zitten is belangrijk. Wanneer je niet lekker in je vel zit, merk je dat dit doorwerkt in alles wat je doet. Dat is zo jammer! Dit hoeft helemaal niet. En jij hebt zelf de controle hierover.

Doen wat jij wil

Vaak vragen wij te vaak “advies” aan anderen, wat zou jij doen? Hoe zie jij het? Of we laten bepaalde beslissing afhangen van hoe de wereld tegen ons aankijkt. Hoezo?? Alleen JIJ kunt de juiste beslissing maken die voor jou werkt.
Luister meer naar jezelf i.p.v. anderen.

Rust nemen

Door alle drukte vergeten we regelmatig tijd voor onszelf te nemen. Nog even dat laatste emailtje beantwoorden, of dat WhatsAppje wat net binnen komt. Even snel tv kijken. Tijd voor een rust momentje met niets… Dat hebben we vaak niet meer.
Een telefoon loopt leeg en moet opgeladen worden. En jij dan?

Positief in plaats van negatief

Positieve gedachten in plaats van negatieve gedachten. Alles is zoals jij er naar kijkt. Alles voldoet aan het label wat jij eraan geeft. Wanneer je zegt dat iets jou altijd overkomt, overkomt jou dat ook altijd. Wanneer je anders tegen situaties aan gaat kijken, zul je merken dat de situaties veranderen.

Wat kun je van mij verwachten?

Geen gedoe, gewoon down to earth. Ik stel je rake vragen en ben niet altijd even aardig. Wel met respect natuurlijk. Maar aan een aardige coach heb je niets. Jij wilt werken aan jezelf? Dan gaan we dat doen ook! Jij hebt blokkades die je wilt oplossen? Dan gaan we dat doen ook! Maar vooral jij. Jij moet het doen, niet ik. Ik wil je inspireren, nieuwe inzichten geven en je bewust maken van jouw patronen en labels. Zodra jij die hebt gevonden, kun je er mee aan de slag. 

Ervaringen van anderen

CC Momlife
CC Momlife
19:25 15 May 20
Ik heb de sessie als zeer positief ervaren. Marcel omschreef precies de juiste dingen en heeft mij zeer goede tips en tools gegeven om mee te gaan werken. Het heeft ook veel inzichten gegeven. Het was confronterend, maar op een fijne manier. We hebben een prettig gesprek gehad en zelfs na de sessie hebben we contact gehouden m. Hij vraagt regelmatig hoe het gaat en heeft ook aangegeven dat ik hem altijd mag benaderen. Ook heeft hij tips gegeven over edelstenen die bij mij zouden passen en deze... heb ik dan ook direct aangeschaft. Tijdens de sessie zelf, kreeg ik een apart gevoel in mijn benen. Dit was nieuw voor mij. Ik beveel Marcel zeker aan. Hij is zeer ervaren, rustig, professioneel, luistert echt naar wat je zegt, veroordeelt je niet. Ik maak al kleine stapjes en mag ook nog een heleboel stappen maken. Kortom, voor mij heel positief! Bedankt 🙏🏻lees meer
Yvette Wigman
Yvette Wigman
20:28 11 May 20
Marcel heeft gecommuniceerd met onze kater. We herkennen hem bijna niet meer terug. Na 1 sessie was Midas een hele andere kat. We begrijpen hem nu ook meer. Echt een aanrader.
Mick4Real
Mick4Real
19:33 01 May 20
Marcel heeft ons enorm geholpen met onze poes Boefie, die 15 jaar was en op sterven lag Hij heeft contact met haar gemaakt en kon ons aangeven wat wij voor haar konden doen, of ze pijn had en wat ze nodig had. Dit was erg fijn en bijzonder, wij hebben hierdoor een mooi afscheid van haar kunnen nemen en weten dat zij niet heeft geleden. Echt ontzettend dankbaar!
Mjay McKay
Mjay McKay
23:07 24 Oct 19
Top! Fijne coach
Bekijk alle beoordelingen