Reiki Behandeling

Voor Dieren

Reiki voor dieren

Reiki werkt met universele energie, iets wat in ieder levend wezen aanwezig is. Daarom geef ik ook reiki aan dieren. Dieren zijn enorm dankbaar en geven zelf duidelijk aan hoe, wat en waar. Soms is een reikibehandeling van 1 minuut al genoeg voor het dier, dan lopen zij weg. Het kan ook zo zijn dat zij hierna weer terug komen voor nog meer. Elk dier reageert op zijn eigen manier. Reiki gaat daar waar het moet gaan.

Reiki verlicht pijn, geeft rust, energie, net wat nodig is.

Behandeling op afstand

Een reiki behandeling op afstand kan een goede oplossing zijn bij de behandeling van dieren. Zeker wanneer je diertje ziek is of de laatste levensfase is aangebroken. Dan kan een behandeling op afstand heel veel betekenen

Communicatie met het dier tijdens de behandeling

Tijdens een reiki behandeling kan ik ook heel makkelijk contact maken met het dier. Soms kan het zijn dat jouw huisdier iets aan je wil doorgeven. Misschien heb jij zelf een vraag aan jouw huisdier. Mocht je interesse hebben in een combinatie van healing en communicatie, laat mij dit dan vooraf weten.

Hoe gaat een behandeling bij een dier in zijn werk?

Deze behandeling vindt altijd bij jou thuis plaats of op de locatie waar jouw dier is.

Ik maak eerst kennis met de eigenaar(en) en maak daarna kennis met het dier.

Tijdens de behandeling
Een dier geeft zelf heel goed aan wanneer hij de behandeling wil, maar ook wanneer hij deze niet wilt. Genoeg is genoeg. Een dier zal dit duidelijk aan mij laten merken dat het voldoende is. Mogelijk loopt hij zelfs weg. (vooral katten) Wees niet verbaast dat een behandeling bij een kat soms met 1 minuut al klaar kan zijn. Echter kan het bij katten ook veel langer duren.
Het kan ook zo zijn dat het dier weg loopt, om vervolgens later weer terug te komen.

Behandeling in de laatste levensfase

De laatste levensfase is aangebroken en je wilt je dier bijstaan.
Een reiki behandeling in de laatste levensfase maakt dat jouw diertje meer rust krijgt en zijn laatste stap, met minder lijden en stress, kan doormaken. Het dier kan makkelijker loslaten. Ook voor jou, als eigenaar, geeft dit vaak rust.

Bij welke klachten?

Bij alle voorkomende klachten kan een reiki behandeling verlichting bieden.
Je kunt denken aan klachten als;

 • Verwondingen;
 • Kneuzingen;
 • Breuken;
 • Darmklachten;
 • Pijn;
 • Gewrichtsklachten;
 • Grote onrust;
 • Spanningen;
 • Ter ondersteuning van de algehele gezondheid.

In de praktijk is gebleken dat verwondingen veel sneller genezen en dat klachten sneller afnemen na een energetische behandeling.

Soms gebeurt het, dat het dier tijdens de behandeling bepaalde boodschappen door geeft. Je kunt hierbij denken aan wat op dat moment belangrijk is voor het dier. Echter, niet ieder dier geeft een boodschap door.

Uiteraard is een reiki behandeling bij dieren niet bedoeld als vervanging van behandeling door een dierenarts of diergeneeskundig specialist.

Na de behandeling geef ik, indien gewenst, tips mee hoe jij zelf aan de slag kunt met het behandelen van jouw eigen dier.

Behandeling op afstand - Meest gekozen

Reiki op afstand

Voor deze behandeling ontvang ik graag van te voren een foto van jouw dier. Je mag de specifieke klachten doorgeven, maar dit is niet noodzakelijk. Reiki gaat waar het gaan moet.

Ik maak op afstand contact met jouw dier en start de behandeling. Na de behandeling neem ik telefonisch contact met je op om het een en ander door te spreken.

Energetische behandeling bij dieren

 • €65,00 vast tarief tot en met 60 minuten
 • €15,00 – Elke 15 minuten, of deel hiervan, extra na een 60 minuten consult
 • Prijs is exclusief reiskosten vergoeding á €0,19 ct/km
 • Indien mijn reistijd langer dan 60 minuten is (30 minuten heen en 30 minuten terug), komt er voor elk extra kwartier reistijd €10,00 bij
 • €45,00 – Behandeling op afstand (Meest gekozen)

 

v.a. €45,00

Alle Tarieven zijn inclusief 21% BTW