Dierencommunicatie

Dierentolk – Voor wanneer jij weten 

wilt wat er in jouw dier omgaat.

Communiceren met dieren

wat is dierencommunicatie?

Dierencommunicatie is telepatisch in gesprek gaan met een dier.
(De dierentolk maakt dus telepatisch contact.)
De meeste dieren vinden het fijn wanneer er met ze gesproken wordt, zodat zij hun verhaal kwijt kunnen. Onderaan deze pagina deel ik een aantal van mijn ervaringen.  

Contact met jouw dier

Dieren communiceren door middel van telepathie. Zij zenden je beelden, emoties, geluiden of woorden door. Vaak vangen wij die, ongemerkt, op en dus doen we er niets mee.

Als dierentolk maak ik contact met jouw dier en kan ik op deze manier in gesprek gaan. De beelden, emoties, woorden en geluiden die ik ontvang vertaal ik naar onze taal zodat wij het dier beter kunnen begrijpen.

Waarom een gesprek aanvragen?

Een gesprek met je dier kan veel inzicht en begrip geven, voor allebei. Situaties als verhuizing, samen wonen, baby op komst, op vakantie gaan, naar de dierenarts, dit kan allemaal stress en onbegrip opleveren. 

Ongewenst gedrag/ probleem gedrag

Sommige dieren vertonen ongewenst gedrag. Door een gesprek aan te gaan kun je vaak achterhalen waarom het ongewenst gedrag wordt geuit, en wat de reden is van het ongewenste gedrags. Ik kan met het dier overleggen wat een goede oplossing zou kunnen zijn of wat het dier nodig heeft om zich prettiger te voelen waardoor het ongewenste gedrag kan stoppen.

Ziekte

Soms heb je het idee dat er iets met je dier aan de hand is, maar je weet niet wat. Ga, wanneer je het niet vertrouwt, altijd naar een dierenarts! Tijdens een gesprek kan ik vragen waar het dier last van heeft, en kan ik ondersteuning bieden met, bijvoorbeeld, een reiki behandeling. Ik ben geen dierenarts en stel dan ook geen diagnose! 

Laatste levensfase

Wanneer je in de gaten hebt, of de diagnose hebt gekregen, dat de laatste levensfase van jouw dier is aangebroken, dan kan een gesprek heel waardevol zijn. Niet alleen voor het dier, maar ook voor jou! Dieren zijn vaak ontzettend dankbaar dat ze hun verhaal mogen en kunnen vertellen! Ik heb, als dierentolk, al vele dieren en eigenaren mogen helpen bij hun laatste gesprek.

Contact met overleden dieren of vermiste dieren

Overleden dieren

Wanneer jij nog vragen hebt voor je dier, terwijl deze al in spirit is, dan kan ik alsnog contact voor je maken. Wellicht wil je weten of je de juiste beslissing hebt genomen, of dat hij het naar je zin heeft gehad bij jou of  heb je een andere vraag. 

Vermiste dieren

Wanneer jouw dier vermist is, kun je er voor kiezen om een tolk in te schakelen. Dit zijn vaak wel lastige zaken, een dier kan geen map lezen en alleen maar zijn omgeving omschrijven. Vanuit daar moet je dan verder gaan zoeken.
Ook kan het zijn dat het dier inmiddels overleden is.

Hoe werkt een dierencommunicatie consult?

Na het aanvragen van een consult neem ik contact met je op. Ik stel je een aantal vragen die je per mail mag beantwoorden. Ook wil ik een foto van het dier hebben, anders kan ik geen contact maken. Wanneer jij iemand gaat bellen, heb je ook een telefoonnummer nodig, toch?

Ik maak, als dierentolk, contact met het dier en stel jouw vragen, maar geef ook ruimte om het dier aan het woord te laten. Sommige kletsen de oren van je hoofd terwijl andere minimaal zijn in hun contact.

Na het contact maak ik een verslag welke ik je per email stuur en telefonisch nog met je door kan nemen wanneer je daar behoefte aan hebt.

Je ontvangt van mij een factuur en voorafgaand aan het consult, vindt de betaling plaats. Na betaling is het consult definitief en maak ik, binnen de afgesproken periode, contact met jouw dier.

Een consult kost €49,00 Inclusief verslag
Wil je het verslag bespreken, dan kost dit €17,50 voor 15-20 minuten.
Vervolg consult € 39,00

 

Mijn ervaringen als dierentolk

Dieren zijn ontzettend eerlijk in hun communicatie! Sommige zijn heel duidelijk en anderen zijn wat minder duidelijk.

De een is een grapjas en de ander erg serieus. Niet allemaal hebben ze een mededeling voor hun baasje, maar soms wel. Dit geef ik je dan ook door. Het wil ook gebeuren dat een dier verbaasd is om contact te hebben met een mens. Gewoon, omdat wij mensen niet meer contact maken met onze dieren.

Sommige dieren zijn je heel dankbaar. Dankbaar dat je contact met ze maakt, naar ze luistert en dat je een boodschap kan doorgeven aan hun persoon, hun mens.

Ervaringen van anderen

CC Momlife
CC Momlife
19:25 15 May 20
Ik heb de sessie als zeer positief ervaren. Marcel omschreef precies de juiste dingen en heeft mij zeer goede tips en tools gegeven om mee te gaan werken. Het heeft ook veel inzichten gegeven. Het was confronterend, maar op een fijne manier. We hebben een prettig gesprek gehad en zelfs na de sessie hebben we contact gehouden m. Hij vraagt regelmatig hoe het gaat en heeft ook aangegeven dat ik hem altijd mag benaderen. Ook heeft hij tips gegeven over edelstenen die bij mij zouden passen en deze... heb ik dan ook direct aangeschaft. Tijdens de sessie zelf, kreeg ik een apart gevoel in mijn benen. Dit was nieuw voor mij. Ik beveel Marcel zeker aan. Hij is zeer ervaren, rustig, professioneel, luistert echt naar wat je zegt, veroordeelt je niet. Ik maak al kleine stapjes en mag ook nog een heleboel stappen maken. Kortom, voor mij heel positief! Bedankt 🙏🏻lees meer
Yvette Wigman
Yvette Wigman
20:28 11 May 20
Marcel heeft gecommuniceerd met onze kater. We herkennen hem bijna niet meer terug. Na 1 sessie was Midas een hele andere kat. We begrijpen hem nu ook meer. Echt een aanrader.
Mick4Real
Mick4Real
19:33 01 May 20
Marcel heeft ons enorm geholpen met onze poes Boefie, die 15 jaar was en op sterven lag Hij heeft contact met haar gemaakt en kon ons aangeven wat wij voor haar konden doen, of ze pijn had en wat ze nodig had. Dit was erg fijn en bijzonder, wij hebben hierdoor een mooi afscheid van haar kunnen nemen en weten dat zij niet heeft geleden. Echt ontzettend dankbaar!
Mjay McKay
Mjay McKay
23:07 24 Oct 19
Top! Fijne coach
Bekijk alle beoordelingen