Marcel Wigman
M. Krophollerlaan 23
1902MA Castricum
06-18817008

Ervaringen van anderen

CC Momlife
CC Momlife
19:25 15 May 20
Ik heb de sessie als zeer positief ervaren. Marcel omschreef precies de juiste dingen en heeft mij zeer goede tips en tools gegeven om mee te gaan werken. Het heeft ook veel inzichten gegeven. Het was confronterend, maar op een fijne manier. We hebben een prettig gesprek gehad en zelfs na de sessie hebben we contact gehouden m. Hij vraagt regelmatig hoe het gaat en heeft ook aangegeven dat ik hem altijd mag benaderen. Ook heeft hij tips gegeven over edelstenen die bij mij zouden passen en deze... heb ik dan ook direct aangeschaft. Tijdens de sessie zelf, kreeg ik een apart gevoel in mijn benen. Dit was nieuw voor mij. Ik beveel Marcel zeker aan. Hij is zeer ervaren, rustig, professioneel, luistert echt naar wat je zegt, veroordeelt je niet. Ik maak al kleine stapjes en mag ook nog een heleboel stappen maken. Kortom, voor mij heel positief! Bedankt 🙏🏻lees meer
Yvette Wigman
Yvette Wigman
20:28 11 May 20
Marcel heeft gecommuniceerd met onze kater. We herkennen hem bijna niet meer terug. Na 1 sessie was Midas een hele andere kat. We begrijpen hem nu ook meer. Echt een aanrader.
Mick4Real
Mick4Real
19:33 01 May 20
Marcel heeft ons enorm geholpen met onze poes Boefie, die 15 jaar was en op sterven lag Hij heeft contact met haar gemaakt en kon ons aangeven wat wij voor haar konden doen, of ze pijn had en wat ze nodig had. Dit was erg fijn en bijzonder, wij hebben hierdoor een mooi afscheid van haar kunnen nemen en weten dat zij niet heeft geleden. Echt ontzettend dankbaar!
Mjay McKay
Mjay McKay
23:07 24 Oct 19
Top! Fijne coach
Bekijk alle beoordelingen