Reiki

Voor Mens en Dier

Reiki behandeling

REI=Universele KI=Kracht/Energie

Tijdens een reiki behandeling wordt het zelf genezend vermogen van lichaam én geest geactiveerd en gestimuleerd.

Ieder levend wezen heeft een energieveld om zich heen. Wanneer dit veld bij iemand verstoord of uit balans is, kan dit gezondheidsklachten veroorzaken. Door middel van Reiki ontvang je kosmische energie. Hierdoor raakt het energieveld om je heen weer in balans. De behandeling kan ook preventief werken omdat blokkades niet de kans krijgen om op te stapelen. Opgestapelde blokkades veroorzaken klachten.

Wat maakt een sessie van mij anders dan bij anderen?

Wanneer ik tijdens de behandeling blokkades tegen kom, bespreek ik dit achteraf met je. Elke blokkade heeft een reden! Door met elkaar in gesprek te gaan, kom jij vaak zelf achter deze reden. Is het, bijvoorbeeld, een situatie die de blokkade triggert? Of heb je bepaalde gedragspatronen waardoor de blokkades ontstaan? Dit noem ik Reiki Coaching en zit standaard bij de behandeling inbegrepen. 

Je kunt er ook voor kiezen om dit gesprek niet aan te gaan. Echter zie ik niet in waarom je dit niet zou willen? Of ben je soms bang om met je neus op de feiten te worden gedrukt?

Voor dieren

Ook dieren hebben baat bij een reiki behandeling.

Wanneer is een behandeling zinvol?

De behandeling kan zowel bij oudere dieren, als ook bij (zeer) jonge dieren ingezet worden. De behandeling is dus geschikt voor iedere leeftijd en iedere levensfase. Zowel in de eerste als in de laatste levensfase – en alle fasen daartussenin – kan een reiki behandeling prettig zijn voor je dier.
Reiki ondersteunt en brengt rust en balans. Tijdens stressvolle situaties kan reiki worden ingezet. Een bezoek aan de dierenarts, verhuizing, geboorte of na een operatie.